Bananvafler

Tykke, sprøde og lækre vafler – kan det blive mere hyggeligt? Disse er sødet med banan og indeholder havregryn, så de kan sagtens spises som en god morgenmad eller et lækkert mellemmåltid. Jeg spiser dem ofte som en dejlig snack om eftermiddagen eller aftenen. De smager skønt, når de er lune og nybagte, men de er også rigtig gode dagen derpå. Servér dem med det du lige har lyst til – frugt, bær, nødder, marmelade eller måske en god klat vaniljeis?

Ingredienser til cirka 6 vafler:

  • 1 banan (gerne lidt overmoden)
  • 2 æg
  • ½ dl yoghurt natural
  • 1 dl mælk
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids vanilje
  • ½ tsk bagepulver
  • 50 g havregryn
  • 100 g hvedemel
  • Olie

Fremgangsmåde:

  1. Kom alle ingredienserne i en minihakker, blender eller lignende. Blend til det er en ensartet dej.
  2. Varm vaffeljernet op og pensl med lidt olie.
  3. Kom ca. 1 dl dej på pr. vaffel og steg dem til de er gyldne og sprøde.

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *