Grødkiks med kanel og kardemomme

Jeg spiser ofte havregrød til morgenmad i hverdagen, men jeg undervurderer tit, hvor meget sådan en portion grød rent faktisk mætter, så jeg ender nærmest altid med en halv skål havregrød tilbage, der bare går til spilde…men det kan der heldigvis gøres noget ved nu! Disse grødkiks er nemlig perfekte, hvis du har en rest grød tilbage, som du ikke lige ved, hvad du skal bruge til. De kræver blot en rest havregrød, krydderier og en ovn. De er virkelig sprøde og passer godt til et lille mellemmåltid. 

Ingredienser:

  • 1 portion havregrød (tilsæt evt. lidt ekstra salt til grøden, når du er færdig med en, da kiksene ellers godt kan blive lidt tamme i smagen)
  • Krydderier (jeg brugte kanel og kardemomme, men noget rosmarin og lidt flagesalt ville også være lækkert. Brug det du lige har skabene)

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smør havregrøden ud på en beklædt bageplade – det skal være ret tyndt, hvis de skal blive sprøde.
  3. Drys med krydderier.
  4. Bages i 30-40 minutter indtil de er gyldne og sprøde.
  5. Afkøl og knæk det ud i mindre stykker.

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *