Syltede rødløg

Den anden dag hvor jeg serverede de lækre broccoliboller og pulled chicken, der havde jeg blandt andet også lavet syltede rødløg som ekstra fyld til burgerne. Det smager virkelig godt og er utrolig nemt at lave! Udover burgere så er det også virkelig godt til hotdogs, sandwich, salat og meget mere.

Jeg lavede dem dagen inden, så de stadig havde lidt sprødhed, men de er også rigtig lækre efter flere dage, hvor de er mere bløde og har suget masser af smag. De kan holde sig op til flere uger, så du kan sagtens lave en stor portion.

Ingredienser til 1 glas:

  • 3 rødløg
  • 4 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1/2 tsk peberkorn

Fremgangsmåde:

  1. Skræl løgene og skær dem i tynde ringe. Kom dem i et rent glas.
  2. Tilsæt sukker, eddike og peberkorn i en gryde og lad det koge op.
  3. Hæld den varme blanding over løgene og luk glasset.
  4. Opbevares på køl.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *