Torskerognsdeller med forårsløg og chili

Jeg elsker fisk, men når man er på SU, så kan det godt være lidt en udfordring at finde på nogle billigere fiskeretter. Jeg er derfor blevet ret vild med at lave deller ud af tun og torskerogn, da det både er billigt og super nemt. Her får I opskriften på mine torskerognsdeller, som er virkelig lækre og velsmagende.

Ingredienser til 8 deller (2-3 personer):

  • 1 dåse torskerogn (200 g)
  • 2 forårsløg
  • 4 spsk mel (jeg bruger speltmel)
  • 4 spsk havregryn
  • 1 æg
  • ½ tsk chiliflager
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Rør torskerogn sammen med mel og havregryn til en ensartet masse.
  2. Tilsæt chili, salt og peber.
  3. Hak forårsløg fint og tilsæt det til torskerogns-farsen.
  4. Tilsæt æg og rør grundigt.
  5. Form farsen til deller og steg dem på en pande i lidt olie eller smør til de er gyldne og let sprøde.

Vi spiste dellerne til en god quinoasalat, som I får opskriften på senere på ugen, men de vil også passe godt til en lækker råkostsalat, ristet rugbrød og noget remoulade.

Follow my blog with Bloglovin

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *