5 retter jeg vil prøve i april

…Og så var det allerede d. 15 april? Tiden flyver godt nok afsted, og min hverdag har været lidt hektisk med eksamen og mange andre ting, så jeg har fuldstændig glemt at lave en omgang “5 retter jeg vil prøve i april”. Selvom vi allerede er halvvejs inde i måneden, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en liste over de retter, som jeg vil kaste mig over resten af måneden ♡.

5 retter jeg vil prøve i april:

  • Lave hjemmelavet sushi. Den var også på listen for marts, men det kom desværre aldrig på madplanen, så vi prøver lige igen.
  • Lave kaffeisterninger til iskaffe, som jeg kan nyde ude på altanen (forhåbentlig med solskin).
  • Nu er det snart tid til alle helligdagene, og jeg skal derfor også have bagt nogle dejlige hveder til aftenen før Store Bededag.
  • Lave ramsløgspesto og evt. bruge det i nogle lækre ramsløgssnurre.
  • Lave hjemmelavet is. Nu når det er blevet lunere, så begynder lysten til is at komme snigende – og da jeg har planer om at bruge vores ismaskine meget mere i år, så skal jeg vist også snart igang. Muligvis en variant med kanel eller lime?

Hvad har I af planer for april måned?

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *