5 retter jeg vil prøve i august

Som nogle af jer måske har læst på min instagram, så fik jeg desværre stjålet mit kamera (og meget andet…) på min ferie, så alle de opskrifter og billeder som jeg havde forberedt til jer er desværre væk. Der har derfor været lidt stille fra min side af, da der har været en del ting, der skulle ordnes i forbindelse med forsikring mm. – og så er det jo også lidt svært at køre en madblog uden kamera 😉 Der går nok nogle uger endnu, inden jeg får fat i et nyt kamera, men indtil da låner jeg kærestens i ny og næ, så I stadig får lidt opdateringer.

I denne omgang er det tid til “5 retter jeg vil prøve i august”. Måneden kommer blandt andet til at byde på en uge på Mallorca med kæresten, familiefødselsdage og lidt afslapning inden studiestart igen. Mine kreationer i køkkenet kommer derfor i høj grad til at blive præget af kager og snacks til madpakken ♡

5 retter jeg vil prøve i august:

  • Bage en skøn gulerodskage i lag til min lillebrors 18 års.
  • Fylde fryseren med pølsehorn til studiestart. Enten disse grove pølsehorn eller broccolipølsehorn.
  • Lave lækre snaskede hotwings serveret med en hjemmelavet coleslaw.
  • En skøn sommersalat med vandmelon og brombær fra skoven.
  • En thai-suppe med kylling og skønne toppings.

Jeg håber, at I nyder sommeren og det dejlige solskin ♡

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *