5 retter jeg vil prøve i december

Nøj, hvor har jeg glædet mig til denne måned ♡ Jeg er julebegejstret af natur og er kæmpe fan af hygge og traditioner, så december er virkelig min måned. December kommer i år til at bestå af slutspurten af min bachelor, inden jeg skal op og forsvare den til januar, men der kommer forhåbentligt også til at være plads til sociale sammenkomster og nattøjsdage fyldt med ro, julefilm og godter. Jeg har allerede taget forskud på glæderne, da jeg blandt andet har bagt pebernødder og drukket dejlig krydret gløgg.

Her kommer min liste med skønne retter, som jeg drømmer om at lave i december måned.

5 retter jeg vil prøve i december:

  1. Bage skønne og bløde luciaboller d. 13 december. En virkelig hyggelig tradition.
  2. Lave hjemmelavet varm rødkålssalat og en frisk grønkålssalat til julemiddagen.
  3. Lave confiterede andelår for første gang. Jeg har hørt gentagne gange, at det skulle smage usandsynligt godt, så nu må det vist være.
  4. Lave en appelsinmarmelade fyldt med julens krydderier. Perfekt til morgenbordet i weekenden på en nybagt bolle.
  5. Lave hjemmelavet kandiseret appelsin overtrukket med chokolade. En perfekt lille julegodte.

Hvad skal I lave i køkkenet i december måned?

 

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *