5 retter jeg vil prøve i december

Så er det 1. december i morgen, og nøj hvor jeg glæder mig ♡ Jeg glæder mig til alt det hyggelige, rare og de gode traditioner. Vi starter julemåneden ud i morgen med julepynt, julemusik, krydret gløgg…og måske et par æbleskiver.

Jeg knuselsker julen og bliver derfor ofte så begejstret, at jeg laver en masse planer om forskellige retter, småkager og projekter, som jeg vil kaste mig ud i, men ofte når jeg kun halvdelen – men pyt, så når vi nok resten næste år. Vi har altid et par klassiske retter og kager, som vi laver i løbet af julen, og så sniger der sig ofte noget nyt ind fra år til år.

5 retter jeg vil prøve i december:

  • Norske klejner med en syrlig citronglasur. Jeg laver altid de klassiske klejner i julen, men i år tænker jeg at prøve denne variant.
  • Kandiserede citrusskaller. Det har jeg efterhånden haft planer om længe, så nu skal det altså være!
  • En frisk og asiatisk inspireret salat med stegt andebryst, mango og en masse krydderurter.
  • En julecheesecake med en bund af julesmåkager og en gløgg gelé på toppen.
  • Rødbede slaw med æble og tranebær. Et skønt og farverigt tilbehør.

Hvad skal I lave i køkkenet i december måned?

Læs “5 retter jeg vil prøve i december” fra sidste år lige her.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *