5 retter jeg vil prøve i februar

Har I alle haft en god start på det nye år? ♡

For mit vedkommende føles det som en evighed siden, at det var juleferie og nytår, da der er sket så meget i januar måned. Jeg er blevet færdiguddannet, så der har selvfølgelig været en masse fejring og praktiske ting, der skulle klares. Det er vist stadig ikke helt gået op for mig, at jeg er færdig med at sidde på skolebænken.

Men en ny måned betyder en ny omgang “5 retter jeg vil prøve i…”. Jeg fik prøvet stort set alle retter tilbage i januar, så jeg håber, at den gode stime fortsætter. Der er i hvert fald nogle skønne retter på listen.

5 retter jeg vil prøve i februar:

  • Fastelavnsboller. Enten disse med creme, chokolade og æble – eller måske en helt ny variant?
  • Blinis med stenbidderrogn, creme fraiche, rødløg og dild. En perfekt lille forret.
  • I januar bagte jeg disse frøsnappere med pikantost. Nu planlægger jeg at lave en dessert udgave med butterdej og remonce.
  • Hjemmelavede forårsruller. Det er flere år siden, at jeg har lavet forårsruller, så det skal vist snart på menuen herhjemme.
  • Minestronesuppe serveret med lækkert madbrød til. Når det er så koldt, som det er udenfor nu, så findes der vist ikke noget bedre end at varme sig på en varm portion suppe.

Hvad skal I lave i køkkenet i februar måned?

Læs “5 retter jeg vil prøve i februar” fra 2018 lige her.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *