5 retter jeg vil prøve i juli

Så er den dejligste sommermåned startet, og jeg glæder mig til feriestemning, hyggestunder og at sænke tempoet ♡ Jeg går på ferie fra på fredag af og fire uger frem, og nøj jeg ser frem til en dejlig sommerferie (med forhåbentlig en masse solskin..).

Planen var oprindeligt tre uger til Vietnam, men det må naturligvis blive en anden god gang. I stedet skal vi på roadtrip langs margueritruten herhjemme, hvor vi bl.a. skal forbi Ebeltoft, Aalborg, Skagen, Blokhus, Thy, Mors og Hvide Sande. Vi har booket alle overnatninger via Airbnb, og jeg er sikker på, at det nok skal blive en skøn tur. Derudover tager vi også en uge i Løkken med familien.

Nå, men en ny måned betyder også en ny omgang “5 retter jeg vil prøve i…”, og der er jo en masse lækkert at kaste sig over med alle de skønne råvarer, der er i sæson lige nu. Især jordbær er en favorit på listen..

Håber I kan blive inspireret og selv få lyst til at gå i køkkenet ♡

5 retter jeg vil prøve i juli:

  • En jordbærkage med makroner i bunden, hakket chokolade, vaniljecreme og jordbær på toppen. En perfekt sommerdessert en lun sommeraften.
  • Rabarberlikør til sommerens drinks. Jeg lavede hyldeblomstlikør for nogle uger siden, som er blevet rigtig godt, så jeg tænker også en udgave med rabarber skal afprøves.
  • En skøn sommersalat med jordbær, ærter og asparges. Perfekt tilbehør til alverdens lækkert grill mad og andet sommermad.
  • Denne pavlova med vaniljecreme og jordbær skal vist prøves igen. Den er dejlig nem at lave og kræver ikke en masse ingredienser.
  • En let sommer burger med kylling, fintsnittet spidskål, ost og en jordbær-salsa.

Læs “5 retter jeg vil prøve i juli” fra sidste år lige her.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *