5 retter jeg vil prøve i maj

Så er det allerede tid til en ny omgang “5 retter jeg vil prøve i…”. Lidt forsinket igen, men det er som om, at det kommer bag på mig hver gang. Tiden flyver jo afsted. Nå, men maj er da startet skønt med en masse sommervejr! Forhåbentlig får vi meget mere af det – jeg krydser i hvert fald fingre for en weekend fyldt med solskin, is og kølige drikke på altanen ♡ Her er min liste over retter, jeg vil lave i maj måned, som i den grad lægger op til noget solskinsvejr.

5 retter jeg vil prøve i maj: 

  • Nu er rabarber sæsonen skudt i gang, og jeg tænker derfor at lave en skøn rabarbertærte eller crumble.
  • Hjemmelavet koldskål med vanilje og citron. Det er ikke så tit, jeg får det, da kæresten ikke kan lide det, men så må jeg lave en omgang til mig selv!
  • Lave en Aussie burger. Det er efterhånden nogle år siden, at jeg har lavet det, men det er virkelig godt! Den består blandt andet af grillet ananas, spejlæg og en god bøf.
  • Lave en simpel grøn salat med mormordressing til grillmaden. Det er i den grad smagen af dansk sommer.
  • Lave quesadillas fyldt med bønner og grøntsager, som I nok kommer til at få opskriften på.

Hvad har I planer om at bruge maj måned på?

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *