5 retter jeg vil prøve i marts

Så er det blevet årets første forårsmåned, og selvom vejret kan gøre en i tvivl lige for tiden, så satser jeg stærkt på, at der snart kommer lidt mildere temperature, så det kan begynde at føles lidt som forår ♡ Heldigvis er det blevet lysere, og vi har fået længere dage, så det hjælper på det.

Marts måned bliver igen en lidt travl måned, men der er heldigvis også nogle hyggelige aftaler og planer i kalenderen – og selvfølgelig en masse god mad. Her kommer fem retter, som jeg har tænkt mig at prøve i marts måned.

5 retter jeg vil prøve i marts: 

  • Lave hjemmelavet burger og triple cooked fries med alt, hvad der hører til, når madklubben kommer på besøg i næste uge.
  • Jeg har endelig fået lavet en surdej og bagt en del vellykket surdejsboller på det seneste. Så det har jeg planer om at udforske endnu mere i denne måned. Måske et hjemmebagt rugbrød med surdej?
  • Bage cookies med sorte bønner. Jeg har ofte bagt disse muffins med sorte bønner, så nu vil jeg kaste mig ud i cookies.
  • Lave ingefærshots. Jeg har været lidt forkølet på det seneste, så mon ikke sådan en portion vil kunne lindre det lidt.
  • Lave hjemmelavet sushi. Det er virkelig lang tid siden, at jeg har lavet det, så det skal vist snart på menuen.

Hvad har I af planer for marts måned?

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *