5 retter jeg vil prøve i november

Efter en periode med stilhed på bloggen er det nu blevet tid til en ny omgang “5 retter jeg vil prøve i…”. Jeg har haft travlt med flytning, arbejde og meget andet den sidste måneds tid, så bloggen har desværre ikke fået den opmærksomhed, som den plejer. Nu er der heldigvis kommet lidt mere ro på, og jeg ser frem til en hyggelig måned fyldt med en masse rare ting.

På torsdag rejser vi til Rom og er der henover weekenden, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Resten af måneden kommer til at stå på fejring af min 25 års fødselsdag, indflytterfest og meget andet.

Jeg håber også på, at jeg får lidt mere tid til kreationer i køkkenet, så jeg kan komme med nogle nye opskrifter til jer ♡

Grønkålssalat

5 retter jeg vil prøve i november:

  • Sprød rødkålssalat fyldt med appelsin, granatæble og valnødder. Det perfekte tilbehør til efterårets retter.
  • Bage en krydret græskarkage eller skønne græskarmuffins toppet med en cremet frosting.
  • Bage scones med smag af kardemomme og appelsin. De tager ingen tid at lave, men smager skønt, når de er helt nybagte.
  • Lave en helt klassisk paprikagryde en kold efterårsdag. Perfekt comfort food.
  • Lave en vegetarisk udgave af den græske mousakka. En herlig ret med masser af smag.

Hvad skal I lave i køkkenet i november måned?

Læs “5 retter jeg vil prøve i november” fra sidste år lige her.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *