5 retter jeg vil prøve i november

Der har været lidt stilhed på bloggen, da der har været fuld fart frem for mit vedkommende det sidste stykke tid. Jeg har som sagt været i praktik de sidste seks uger, og så har den ellers stået på opgaveskrivning og eksamenslæsning – så det er ikke meget tid, der har været til madlavning. Men nu er det ovre, så nu får I en omgang  “5 retter jeg vil prøve i november” (lidt forsinket…).

November kommer blandt andet til at stå på en masse fødselsdag, da jeg fylder 23 år i næste uge – så der kommer nok til at gå lidt kage i den her på bloggen 😉

5 retter jeg vil prøve i november:

  • Bage en dejlig pandekagelagkage. Jeg har aldrig prøvet det før, men det lyder virkelig lækkert, så det kan være, at den skal laves til fødselsdagsfejring 😉
  • Jeg er VILD med jul og glæder mig allerede ret meget til december, men man kan jo godt starte lidt før ud med julebag…tænker enten nogle hjemmelavede æbleskiver eller årets første pebernødder.
  • Midt i al kagen skal der jo også gerne lidt grønt indenbords. Gerne en sprød grønkålssalat med masser af farver.
  • Fryseren er efterhånden ved at være tom for ting til madpakken, så jeg har planer om at bage en stor portion lækre pølsehorn, så der er noget klar til de dage, hvor det skal gå hurtigt.
  • Bage en omgang helt klassiske fødselsdagsboller til gæsterne. Dejlig bløde og perfekte med smør og en skive ost!

Håber I får en dejlig november fyldt med lækkerier og gode timer i køkkenet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *