5 retter jeg vil prøve i oktober

Så er det blevet tid til en ny omgang “5 retter jeg vil prøve i…”, og nu er det oktober, der står i kalenderen. Håber I har haft en dejlig september måned og har fået lavet en masse lækker mad. Nu er det i den grad blevet efterår, og det lidt triste og regnfulde vejr giver mig virkelig lyst til varme supper, simreretter og varme drikke. Tid til at hygge indendørs med tæpper, stearinlys og en god film…

5 retter jeg vil prøve i oktober:

  • Sidste efterår lavede jeg en virkelig god æblesmør, som er perfekt ovenpå en skive ost, havregrød, yoghurt eller lignende. Så det har jeg planer om at lave igen med nogle gode danske æbler.
  • Det er lang tid siden, at jeg har lavet chili con carne, så det skal vist snart på menuen igen.
  • Lave en dejlig krydret og cremet græskartærte. En klassisk pumpkin pie.
  • Når det bliver koldt udenfor, så får jeg oftest også mere lyst til grovere grøntsager, så jeg glæder mig til at kaste mig over rodfrugterne igen – og selvfølgelig også kål.
  • Lave årets første omgang risengrød – hvis jeg får lov af kæresten…han synes vist, at det er lidt for tidligt 😉

Follow my blog with Bloglovin

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *