5 retter jeg vil prøve i september

Vi er efterhånden kommet godt igang med september måned, og sommeren er ved at gå på hæld. Det er blevet tid til en omgang “5 retter jeg vil prøve i september”, så vi har en masse gode sager at gå igang med i køkkenet.

De sidste par måneder har budt på en masse skønne og friske råvarer. Der er bare et eller andet over sommersæsonen. På trods af det, så synes jeg altid, at jeg når et punkt, hvor jeg begynder at glæde mig til rodfrugter og simreretter. Der er nemlig en masse lækre råvarer, vi kan nyde, imens vi går efteråret i møde.

Der er blandt andet brombær, blommer og æbler som du kan lave en masse skønne desserter af. Der er også græskar og rodfrugter, som er det perfekte tilbehør her i efteråret.

Hvad skal du lave i køkkenet i september?

5 retter jeg vil prøve i september

  • En vegetarisk “kød”sovs med champignon, gulerødder, valnødder og en masse andet godt.
  • Ovnbagte rodfrugter vendt i honning og en sennepsdressing.
  • En krydret æbletærte toppet med creme fraiche eller vaniljeis. Ægte efterårsstemning.
  • Lækre græskarwraps. Hokkaido skåret i skiver med bacon rundt om. Perfekt som en snack eller forret.
  • En helt klassiske kartoffelsuppe med porrer. Serveret med bacon og brød.

Læs “5 retter jeg vil prøve i september” fra sidste år lige her.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *