5 retter jeg vil prøve i september

Så står der september på kalenderen, og det er vist blevet tid til en ny omgang “5 retter jeg vil prøve i…”. Måneden er startet godt med solskin og varme dage her i Aarhus, men mon ikke at der også kommer nogle kølige dage, hvor det eneste rigtige er at bage en hyggelig kage og drikke varm kakao. Selvom sommer er min absolut yndlings årstid, så glæder jeg mig altså også en lille smule til striktrøjer, simreretter, varme drikke og andet rart…

5 retter jeg vil prøve i september: 

  • Vi har to chiliplanter ude på altanen, og der er efterhånden kommet en del chili på – og det skal der jo laves noget ud af. Jeg har både planer om chilipasta, chili sauce, chiliolie, chutney og meget mere…
  • Efterår er lig med gode simreretter, så jeg håber, at jeg får tid til at lave en god coq au vin.
  • En god gulerodssuppe eller kartoffelsuppe på en kølig dag.
  • Lave ingefærmarmelade. Jeg forsøgte for noget tid siden, men det endte med at blive en sirup i stedet, så jeg giver det et nyt forsøg. Selvom sirup nu også er meget lækkert 😉
  • Nu er det også ved at være tid til æbler, så jeg regner også med at bage enten en æblecrumble eller æbletærte – eller begge dele!

Follow my blog with Bloglovin

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *