Godt nytår! // Et tilbageblik på 2018

Godt nytår alle sammen! Jeg håber, at I er kommet godt igennem juledagene og så småt er ved at være klar til nytårsaften. I år har vi valgt at tage ud at spise, så jeg glæder mig til bare at kunne sætte mig til bords og få maden serveret. Det eneste vi skal er at hoppe i nytårstøjet, og så er vi ellers klar til en god aften.

Når året er ved at gå på hæld, så tænker jeg altid lidt ekstra over året, der er gået, men også på året, der venter forude. Nye oplevelser, særlige begivenheder, hverdagen, rejser.

Jeg glæder mig rigtig meget til det kommende år. Det kribler helt i fingrene for at komme igang. Jeg bliver færdiguddannet her til januar, og så starter der ellers et nyt kapitel, hvor jeg skal igang med at arbejde inden for mit felt. I 2019 glæder jeg mig også til en kommende yogauddannelse, forhåbentlig ny bolig og en rejse til Asien – og naturligvis endnu mere fokus på bloggen.

Her er mit lille tilbageblik på året, der gik ♡

Hotelophold og god mad med kæresten for at fejre 2 årsdag

Hyggelige cafébesøg med familien og veninder

Langsomme weekendmorgener med nybagte boller, æg og kaffe

Dyrket en masse yoga og undervist en flok søde mennesker

Nydt kølige forårsaftener på altanen

Nydt den varme danske sommer, rabarber og søde jordbær

Ferie i Spanien med familien

Cala d’Or med kæresten

Spist os mætte i smagsprøver på Food Festival i Aarhus

Oplevet lækre spisesteder i Aarhus

Tak fordi du læser med. Håber du får en helt fantastisk start på 2019 ♡

PS. Her er nogle af mine yndlings opskrifter fra 2018:

Læs nytårsindlægget fra sidste år lige her.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *