Godt nytår! // Et tilbageblik på 2019

Rigtig godt nytår alle sammen! Jeg håber, at I alle har haft en dejlig jul og er klar til at tage hul på et nyt år. Når året går på hæld, tænker jeg lidt tilbage på året, der er gået – og hvilke oplevelser vi har fyldt 2019 med. For det har uden tvivl været et begivenhedsrigt år – både arbejdsmæssigt og privat. Samtidig tænker jeg også på året, der venter forude og hvilke drømmer, planer og håb jeg har for det kommende år.

Her er mit lille tilbageblik på året, der gik ♡

2019 startede ud med at jeg blev færdiguddannet og kom ud på den anden side. Lykkelig og klar til at starte et nyt kapitel inden for mit felt. Det er en svær branche, hvor jobs ikke hænger på træerne, hvilket ikke kom som en overraskelse. Jeg er dog så heldig, at jeg er endt ud med flere jobs bl.a. kostfaglig eneansvarlig i en integreret institution og coach hos Spis Din Vægt. 

Der er kommet tre nye baby piger ind i familien ♡ 

Fejret at min lillebror blev student. Jeg lavede denne kage til ham og gæsterne  ♡ 

Undervist mange timers yoga med søde deltagere, som er gået rigtig godt. I 2020 starter jeg ud med to ugentlige fyldte yogahold.

Nydt en kort, men god sommerferie ♡  Den startede ud med et par solrige dage i Skagen med familien.

…og sluttede af med hotelophold med kæresten og et par dage i Aarhus med udflugter.

Sommeren sluttede af med manér. Vi er nemlig blevet forlovet og drømmer om et sensommer bryllup i 2021 ♡

Den sidste tid i den gamle lejlighed blev nydt. I starten af november flyttede vi nemlig i et lille rækkehus med en lille have, som jeg glæder mig til at nyde, når vi får lidt mere varme og solskin.

November bestod også af en skøn forlænget weekend i Rom med kæresten og min lillebror – fyldt med god mad og oplevelser.

Tak fordi du læser med! Jeg håber, at du får en skøn start på 2020 og fylder året med smil og gode oplevelser ♡

Sidst, men ikke mindst får I her mine favorit opskrifter fra 2019:

Læs nytårsindlægget fra sidste år lige her.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *