Hjemmelavet majstortillas

For nogle uger siden lavede min kæreste denne lækre ret, og den fortjente i den grad en plads her på bloggen. 

Hjemmelavede majstortillas toppet med krydret oksekød, frisk salat, krydderurter og lime. Simpelt og virkelig godt!

Det gode ved tortillas er, at fyldet kan varieres i det uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det ville også være lækkert med kylling, fisk – eller måske pulled pork? En vegetar udgave ville også skøn. Prøv dig frem og find ud, hvad din favorit er.

Ingredienser til 15 majstortillas:

  • 4 dl majsmel
  • 3,5 dl kogende vand

Fremgangsmåde:

  1. Rør ingredienser sammen og lad det køle lidt af.
  2. Ælt dejen sammen til en kugle og lad den hvile i en halv times tid. Dejen skal være fugtig, men ikke klistret.
  3. Form dejen til 15 små kugler og rul dem tyndt ud med en kagerulle.
  4. Steg dem på en varm pande til de er let gyldne.
  5. Top med dit yndlings fyld og nyd!

 

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *