Kaffe ispinde

Jeg er ret vild med iskaffe, så hvorfor ikke forsøge at lave en kaffe ispind? Der findes en masse gode opskrifter på kaffe ispinde, men her er jeg kommet frem til min version, som du selv kan variere i styrke og sødme. 

Ingredienser til cirka 4 ispinde (kommer an på størrelsen af formen):

  • 1-1,5 dl fløde
  • 2 tsk sirup (jeg brugte noget hjemmelavet rabarbersirup)
  • 1,5 dl kaffe (afkølet)

Fremgangsmåde:

  1. Bland ½ dl fløde med 1 tsk sirup og hæld det ned i bunden af hver isform. Lad dem stå på frys, indtil fløden har sat sig let.
  2. Bland resten af fløden med den afkølede kaffe og 1 tsk sirup. Hæld blandingen i isformene – ovenpå bunden med fløde.
  3. Sæt på frys og nyd efter nogle timer.

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *