Så er det blevet marts måned, og nøj hvor er jeg glad for, at vi endelig kan sige, at det er forår ♡. Selvom vejret måske ikke altid viser det, så er forårsfornemmelserne der stadig.
Dagene bliver længere og lysere, og det grønne begynder så småt at komme frem fra mørket.
Jeg ser også frem til flere lette forårsretter, krydderurter og andet end kål og rodfrugter (selvom det selvfølgelig også er godt). Her kommer fem retter og bagværk, som jeg drømmer om, at jeg får lavet i løbet af marts måned.
5 retter jeg vil prøve i marts:
- En enkel og velsmagende salat med stenbiderrogn og varmrøget laks.
- Kogte torskerognsbukser som derefter steges i smør på panden.
- Knækbrød med overskudssurdej. Selvfølgelig efter opskrift fra dygtige Cathrine Brandt.
- Hjemmebagt rugbrød bagt med surdej (som har det ret godt for tiden).
- En svampet appelsinkage med cream cheese frosting.
Hvad skal I lave i køkkenet i marts måned?
Læs “5 retter jeg vil prøve i marts” fra 2019 lige her.
Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡