Jeg har aldrig været den helt store fan af det klassiske pålæg…spegepølse, hamburgerryg, kødpølse mm. Jeg synes hurtigt, at det bliver lidt tørt og kedeligt, men det selvfølgelig en smagssag. Heldigvis kan man jo sagtens selv lave noget lækkert pålæg, der både er nemt og billigt at lave. I sidste uge lavede jeg derfor denne lækre æggesalat, som vi puttede i sandwich til aftensmad. Den vil nu også være god på en almindelig skive rugbrød til frokost. Håber I kan lide opskriften 🙂
Ingredienser til 3-4 personer:
- 6 æg (skåret i tern)
- ½ æble (skåret i små tern)
- 6 spsk creme fraiche (jeg brugte 6 %)
- 3-4 tsk karry
- 1 spsk citronsaft
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Start med at fylde en gryde med vand og få det op at koge. Skru lidt ned, læg æggene i og giv dem 10 minutter.
- Når de er færdige, hældes vandet fra og æggene skylles med koldt vand.
- Pil æggene og skær dem ud i tern.
- Vask æblet og skær det ud i små tern.
- Bland creme fraiche med karry. Smag til med citronsaft og salt og peber.
- Tilsæt æggene og æbleternene og rør rundt.
- Servér på en skive rugbrød, i en sandwich eller hvad du ellers har lyst til.