Tykke, sprøde og lækre bananvafler – kan det blive mere hyggeligt?
Disse er sødet med banan og indeholder havregryn, så de kan sagtens spises som en god morgenmad eller et lækkert mellemmåltid. Jeg spiser dem ofte som en dejlig snack om eftermiddagen eller aftenen.
De smager skønt, når de er lune og nybagte, men de er også rigtig gode dagen derpå. Servér dem med det du lige har lyst til – frugt, bær, nødder, marmelade eller måske hakket chokolade?
Så hvis du har et par brune bananer liggende i frugtskålen, så skynd dig i køkkenet for at lave bananvafler ♡
Ingredienser til cirka 6 vafler:
- 1 banan (gerne lidt overmoden)
- 2 æg
- ½ dl yoghurt natural
- 1 dl mælk
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids vanilje
- ½ tsk bagepulver
- 50 g havregryn
- 100 g hvedemel
- Olie
Fremgangsmåde:
- Kom alle ingredienserne i en minihakker, blender eller lignende. Blend til det er en ensartet dej.
- Varm vaffeljernet op og pensl med lidt olie.
- Kom ca. 1 dl dej på pr. vaffel og steg dem til de er gyldne og sprøde.
Elsker du også vafler? Så prøv også mine spinatvafler, som er skønne til frokost og aftensmad.
Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡