Det er noget tid siden, at jeg har lavet disse, men de fortjener nu stadig en plads på bloggen – små stenaldermuffins fyldt med chokolade og andre gode sager. Jeg elsker at snacke og skal gerne have mine mellemmåltider i løbet af dagen, og her er disse et rigtig godt bud. De mætter godt og stiller samtidig den søde tand, som i mit tilfælde opstår ret så tit 😉
Ingredienser til 10 muffins:
- 25 g solsikkekerner
- 25 g hørfrø
- 25 g sesamfrø
- 25 g mandler
- 50 g mørk chokolade
- Én håndfuld rosiner
- 1 æg
- 2 spsk vand
- 1 knivspids salt
Fremgangsmåde:
- Varm ovnen op til 180 grader.
- Bland alle kerner og frø sammen i en skål.
- Hak den mørke chokolade forholdvis groft og tilsæt det sammen med rosinerne og salt.
- Bland det hele sammen med æg og vand.
- Hæld blandingen i små silikoneforme og bag dem i omkring 15 minutter.