Tundeller

Fisk behøver hverken at være tidskrævende eller dyrt. Med noget tun, torskerogn eller lignende, så kan man komme rigtig langt.

Disse tundeller har jeg efterhånden lavet rigtig mange gange, så det er vist på tide, at de også kommer på bloggen. De er super nemme at bikse sammen, smager skønt og så er de virkelig billige. Det kræver blot en dåse tun, æg, havregryn, krydderier og hvad man ellers har lyst til at putte i. Nemmere bliver det vist ikke!

Hvis du er vild med tundellerne, så er jeg sikker på, at torskerognsdellerne også falder i din smag.

Ingredienser til 2 personer:

  • 1 dåse tun
  • 1 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 forårsløg
  • ½ tsk chiliflager
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Blend tun med æg og havregryn.
  2. Tilsæt hakket forårsløg, hvidløg, citronsaft og krydderierne. Blend igen.
  3. Form dellerne og steg dem i lidt olie på en pande.

Tundellerne er også lækre kolde til frokost dagen efter.

Follow my blog with Bloglovin

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *