…så står der allerede april i kalenderen. Er jeg den eneste, der synes, at tiden bare flyver afsted? Inden vi ser os om, så er det allerede sommer igen og tid til is, grill og lune sommeraftener.
Marts måned sluttede af med mildt vejr og solskinstimer og lad os krydse fingre for, at det fortsætter ind i april. Jeg håber i hvert fald på at kunne nyde lidt solskin ude på altanen ♡
Denne måned kommer blandt andet til at bestå af fødselsdagsfejring for kæresten, opstart på yogauddannelse og forhåbentlig lidt fridage i påsken krydret med en masse timer i køkkenet. Jeg har blandt andet planer om at lave en masse lækkert med ramsløg, for det er jo med at udnytte det, når de endelig er her.
5 retter jeg vil prøve i april:
- Ramsløgssmør. Tænker det vil være helt perfekt i en bagt kartoffel.
- Grydebrød med ramsløg. Tror det vil være skønt som tilbehør til tapas eller suppe.
- Hjemmelavet påskeæg fyldt med en lækker ganache. Har I nogle idéer til, hvad den kan bestå af? Sidste år lavede jeg disse med jordbærganache.
- Aspargessuppe med friske lækre asparges.
- Kardemommesnurre med marcipan. Julie Bruun lagde en opskrift op i sidste uge, og jeg har tænkt på dem lige siden…
Hvordan ser april ud for jer?
Læs “5 retter jeg vil prøve i april” fra sidste år lige her.
Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡