Frappé

På de varme sommerdage skifter jeg ofte min varme kaffe om eftermiddagen ud med en iskaffe  – og meget gerne en hjemmelavet frappé. Det var sidste sommer, at jeg for første gang kastede mig ud i at lave hjemmelavet frappé, og det har været en favorit lige siden. Iskaffen stammer fra Grækenland og er dejlig cremet og læskende på en varm dag.

Frappé er utrolig nemt selv at lave og kræver ikke en masse forberedelse. Du behøver blot instant kaffe, sukker, vand, isterninger og mælk – og så tager den blot et par minutter at lave. Du kan derfor hurtigt skabe lidt café-følelse hjemme på altanen eller i haven.

Når jeg laver skummet, så bruger jeg et elektrisk piskeris, der lige passer ned i glasset. Du kan dog også bruge en mælkeskummer.

Ingredienser til 1 glas frappé:

  • 1,5 tsk instant kaffe
  • 1 tsk sukker
  • 3 spsk vand
  • Et par isterninger
  • Mælk

Fremgangsmåde:

  1. Kom kaffe, sukker og vand i et glas. Pisk det indtil du får en lys og forholdsvis fast skum.
  2. Kom isterninger i og fyld op med mælk.

Nemmere bliver det ikke!

Elsker du også kaffe? Så prøv også min opskrift på kaffe ispinde.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *