Salat med bønner, kål og mango

Salat med bønner, kål, mango – og en masse andre gode sager. Vendt i en cremet chili dressing og toppet med solsikkekerner. Lyder det ikke skønt? Et ret perfekt tilbehør hvis du spørger mig.

Denne salat er hverken besværlig eller tager lang tid at lave, og så kræver den forholdsvis få ingredienser.

Server salaten med det, du lige har lyst til. Vi skal have den i aften serveret med søde kartoffel fritter og kylling, men det vil også være rigtig godt til fisk eller bare som en hovedret i sig selv. Den vil også være rigtig god i madpakken dagen efter til frokost.

Ingredienser til 3-4 personer (som tilbehør):

  • 200 g grønne bønner (frost)
  • 50 g grønkål (fintsnittet)
  • 50 g blomkål
  • ½ løg (finthakket)
  • 1 gulerod
  • ½ mango
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk creme fraiche
  • 1 spsk mayo
  • 1 tsk chilimayo
  • 1 tsk honning
  • ½ tsk salt

Fremgangsmåde:

  1. Skær blomkål ud i små buketter.
  2. Kom blomkål og bønner i en skål. Hæld kogende vand over og lad det stå i et par minutter. Hæld vandet fra.
  3. Vend finthakket løg og grønkål i skålen.
  4. Skær mango ud i tern og kom det ned i skålen.
  5. Skræl fine gulerodsstrimler med en kartoffelskræller og kom det ned i skålen.
  6. Lav dressingen ved at blande creme fraiche, mayo, chilimayo, honning og salt. Vend det sammen med salaten.
  7. Kom salaten på et fad og top med solsikkekerner.

Elsker du også salater? Så prøv også min opskrift på broccolisalat og spidskålssalat med mormordressing.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *