Jeg elsker vafler – både i det søde og det salte køkken. Her er et bud på nogle madvafler, som er ret fine med den smukke grønne farve. De er perfekte til aftensmaden, hvor man kan toppe dem med det, man lige har lyst til eller som kolde til madpakken. Jeg serverede dem med flødeost, frisk spinat og laks, men brug det du lige har lyst til. De vil uden tvivl vække begejstring!
Ingredienser til 4-6 vafler:
- 75 g frisk spinat
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 dl mælk
- 13 spsk fuldkornsmel
- 4 æg
- Salt og peber
- Olie
Fremgangsmåde:
- Skyl spinaten grundigt og kom det i en minihakker eller blender.
- Tilsæt yoghurt, mælk, mel og æg. Blend grundigt. Tilsæt salt og peber efter behov.
- Varm vaffeljernet op og smør det med lidt olie.
- Kom ca. 1 dl dej på pr. vaffel og steg dem til de er gyldne og sprøde.