5 retter jeg vil prøve i april

Så er vi allerede trådt ind i april måned, og jeg er lykkelig for lysere dage, flere solskinstimer og forårsfornemmelser. Det gør altså noget ved humøret på trods af omstændighederne ♡ Jeg nyder, at vi kan bruge mere tid ude i haven og så småt begynde at gøre den klar til lunere dage.

Selvom mængden af planer i kalenderen er begrænset, ligesom hos alle andre, så forsøger vi stadig at lave forskellige hyggelige ting og holde os igang med små projekter. I næste uge skal vi nyde et par fridage (forhåbentlig med dejlig forårsvejr), og så laver vi nok en lille påskefrokost herhjemme. Kæresten fylder også år, så det skal selvfølgelig også fejres ♡

5 retter jeg vil prøve i april:

  • Ramsløgsolie efter denne opskrift..det er med at udnytte det, når de skønne ramsløg endelig er her.
  • Påskemuffins med frosting og små påskeæg.
  • Lave kaffeisterninger så jeg er klar til iskaffe og frappé ude i haven.
  • Fyldte æg med krydderurter og stenbiderrogn – perfekt til påskebordet.
  • Kæresten kastede sig ud i hjemmelavede croissanter tidligere på ugen, så måske vi skal kaste ud i kanelsnegle med wienerbrødsdej næste gang?

Hvordan ser april ud for jer?

Læs “5 retter jeg vil prøve i april” fra 2019 lige her.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *