Blomkålspølsehorn

Blomkålspølsehorn er perfekte som en snack sidst på eftermiddagen eller til en nem frokost. Dejen er fyldt med blomkål, så det er en nem måde at få nogle grøntsager på – og så er det nok også en smart måde at få nogle grøntsager i børnene på.

Blomkålspølsehornene er utrolig nemme at lave og tager kort tid at bikse sammen. Så hvis du har en rest blomkål, så skynd dig i køkkenet.

Jeg fik fire store pølsehorn ud af opskriften, men du kan sagtens få seks stykker, hvis du laver dem lidt mindre.

Ingredienser til 4 store pølsehorn:

  • 0,5 blomkål
  • 1 æg
  • 0,5 dl mælk
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 50 g rugmel
  • 100 g hvedemel

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Start ud med at hakke blomkålen fint i en minihakker el.lign.
  3. Bland blomkålen med de resterende ingredienser og lad dejen trække i 10 min.
  4. Kom 1-2 spsk dej på en beklædt bageplade og smør det let ud. Kom en kyllingepølse på og top med 1-2 spsk dej og form det let, så du får et pølsehorn. Dejen kan være lidt svær at arbejde med, så gør evt. skeen lidt fugtig.
  5. Bag dem i 20-25 min, indtil de er gyldne.

Elsker du også pølsehorn? Så prøv også mine broccolipølsehorn og grove pølsehorn.

Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *