Dalgona kaffe er en super cremet iskaffe – og et rigtig godt alternativ til den klassiske iskaffe, hvis du gerne vil have lidt variation her i løbet af foråret og sommeren. Vi har i hvert fald lavet den et par gange efterhånden.
Dalgona kaffen minder om frappé, men ved Dalgona kommer kaffeskummet bare først i til sidst. Den er utrolig nem at lave og kræver få ingredienser.
Så hvis du trænger til lidt café stemning ude i haven eller på altanen, så får du her en opskrift ♡
Ingredienser til 2 glas Dalgona kaffe:
- 4 spsk instant kaffe
- 4 spsk sukker
- 4 spsk kogende vand
- Mælk
- Isterninger
Fremgangsmåde:
- Kom kaffe, sukker og kogende vand i en skål. Rør rundt indtil kaffen er opløst.
- Pisk med en elpisker (jeg bruger et elektrisk piskeris), indtil du får cremet kaffeskum. Konsistensen skal minde lidt om marengs. Det tager omkring et minut.
- Kom isterninger i to glas og top med mælk. Der skal være et par centimeter til toppen, så der er plads til kaffeskummet.
- Top med kaffeskummet, rør lidt rundt og nyd!
Elsker du også kaffe? Så prøv også min opskrift på kaffe ispinde.
Hvis du har prøvet en af mine opskrifter, så vil jeg meget gerne høre om det! Skriv en kommentar eller tag #michelleloehde på jeres billeder på instagram ♡